dissabte, 24 de setembre del 2011

CARROT CAKE

INGREDIENTS:
100 gr. nous
340 gr. pastanagues
280 gr. farina integral
4 ous
300 g de sucre bru
240 ml. d'oli de girasol
4 rodanxes de pinya o 2 plàtans
2 c. d'essència de vainilla
1 c. de bicarbonat
2 c. de llevat
1/2 c. de sal
2 c. de canyella
Frosting
300 gr. formatge crema tipus Philadelphia
250 gr. sucre en pols
50 gr. mantega
300 ml. nata líquida
PREPARACIÓ:
Posem les nous en una placa de forn i les torrem, durant 8 minuts a 180º de temperatura, les traiem i les deixem refredar.
Picam les pastanagues amb la picadora. També picarem la pinya i la deixarem en quadrets petits, reservem.
Una vegada ja tinguem les nous torrades les picam també en trossos petits.
En un bol, posam la farina, el bicarbonat, el llevat, la sal i la canyella per integrar tots els ingredients i que ens quedi una barreja homogènia.
En un altre bol, barrejarem els ous juntament amb el sucre fins que quedi una massa blanca i escumosa, després afegirem l'oli i l'essència de vainilla i seguirem batent fins a obtenir una barreja homogènia i lleugera.
Ara barrejarem els ingredients líquids amb els secs fins a aconseguir una massa lleugera, seguidament afegim la pastanaga, les nous i la pinya i els barregem fins a integrar-los en la massa.
Ho ficam tot dins un motlle que abans haurem pintat de mantega, ho ficam al forn a 180º durant més o manco una hora.
Mentre tenim la coca al forn prepararam el nostre frosting, posarem en un bol la mantega i el formatge crema (a temperatura ambient) i la batrem fins a aconseguir que ens quedi gairebé muntat, continuem afegint-li el sucre i l'extracte de vainilla fins que ens quedi una barreja uniforme i sense grums, després afegim en diverses tandes la nata que haurem muntat prèviament i l'anirem incorporant a la massa de forma suau i amb unes varetes.
Traiem del forn i ho deixem refredar. Una vegada fred, posem una base de coca, una altra de frosting i novament una altra capa de coca, cobrirem el pastís amb el frosting i la ficarem en la nevera per espai d'1 hora mínim abans de consumir-la, així el frosting haurà agafat consistència.




Bon profit!!

2 comentaris:

  1. Hola!!

    soy vireta de Ojalá fuera Sábado, te ha tocado el colgante y no tenemos mail tuyo para ponernos en contacto... por favor escríbeme a virvireta@gmail.com

    ResponElimina
  2. m'ha tocat!!! no m'ho crec!! vireta ya te he contestado! gracias!

    ResponElimina